Home Blog

Cum arată în practică jocul pe casele de pariuri? Este foarte simplu.

0

Cum să pariați pe casele de pariuri?
Nu. De fapt, chiar dacă nu avem un cont la casa de pariuri, putem vedea cum arată o carte aproximativă a meciului. Ceea ce prinde ochiul este cursurile. În funcție de casa de pariuri, putem verifica oferta-Dacă pariul este disponibil pentru diferite aruncări sau pentru a înscrie un gol.Cum arată în practică jocul pe casele de pariuri? Este foarte simplu.

Cum arată în practică jocul pe casele de pariuri? Este foarte simplu.

Mergem pe site-ul casei noastre de pariuri. Căutăm evenimente care ne interesează și intrăm pe ele. Dacă vrem să pariem că în acest meci de fotbal vor fi marcate cel puțin trei goluri, căutăm acest pariu. Alături de el, vedem un curs activ care trebuie făcut clic. De obicei, în apropiere vedem că a fost adăugat un eveniment pe cuponul nostru. Putem introduce un pariu și putem accepta un singur pariu.

De asemenea, putem continua să adăugăm alte evenimente și să creăm un cupon AKO. Întregul proces trece în doar câteva secunde.

Pariuri online
Prin parierea pe live, trebuie să fim numărați cu întârzieri care sunt facturate automat de casa de pariuri. Astfel, se protejează de diferențele de timp. Unele detalii pot varia în funcție de tipul de pariuri pe care îl jucăm. Instrucțiunea de mai sus, desigur, se referă la casele de pariuri online. Aici mulți oameni învață din greșelile lor.

Se pare un pic diferit atunci când vrem să știm cum să pariem pe casele de pariuri de la casa de pariuri de la sol. Dacă vom merge la punctul de prima dată nu avem nevoie să vă faceți griji despre nimic, pentru că există cu siguranță un astfel de angajat care ne va ajuta. Desigur, cea mai bună opțiune pentru începători este de a învăța de la un agent de pariuri online. Putem paria pe un număr mai mare de întâlniri decât pe un agent de pariuri staționar.

Cu toate acestea, dacă avem trăsăturile corecte de caracter și ne uităm la mizele ca pe munca noastră, nu la locul de distracție și emoții suplimentare, atunci putem schimba această opinie. Apoi vom presupune că puteți pe ele într-un mod simplu și ușor de a face bani.

Apoi, de obicei, nu stăm ore întregi înainte de analiza și observarea întâlnirilor. Făcând pariuri chiar LIVE, nu petrecem atât de mult timp ca la începutul călătoriei noastre. Alegem mai multe tipuri, dar le recrutăm pentru sume mari. Ne dă mai mulți bani.

Principalul motiv este accesul la internet. În plus, vă rugăm să rețineți că avem, de asemenea, pariuri live (cele mai bune pariuri veți găsi pe site-ul www.sts.pl sau www.efortuna.pl). aici pariurile pe meciurile pot fi diferite de предматчевых, deoarece schimba situația de pe câmpul duce la fluctuații de coeficienți. În plus, nu avem de ce să ne facem griji, deoarece pariurile pe casele de pariuri sunt foarte simple și orice începător o va face.

Casele de pariuri-ce fac ei

0

Aflați ce este compania de pariuri și ce este compania de pariuri și cum să faceți bani online pe ele …

Mulți dintre noi, oamenii obișnuiți gri, au crezut cel puțin o dată să facă ceva care să le aducă puțină adrenalină.
Mulți dintre noi au avut ideea de a încerca un pic de jocuri de noroc și de a combina entuziasmul asociat cu jocul cu posibilitatea de a câștiga.
Aceasta este o propunere tentantă, mai ales atunci când auziți pe altcineva reușind să aleagă și să câștige în mod corespunzător.

Pariurile și câștigul de bani nu sunt întotdeauna un subiect consistent și nu merg întotdeauna mână în mână. Prin parierea, puteți face bani foarte ușor, dar chiar mai ușor le puteți pierde.

Oamenii care sunt serioși în ceea ce privește investițiile în casele de pariuri ar trebui să urmărească în primul rând informațiile emergente despre pariurile care le interesează și să ia decizii pe baza lor.Casele de pariuri-ce fac ei

Dacă vrem să facem bani, nu putem juca prea riscant.

Pariul de pariuri nu este altceva decât un contract încheiat între un client-un pariu și un agent de pariuri, care vă permite să pariați pe prezența unui anumit eveniment. Pariurile sunt nu numai pentru meciurile sportive populare, ci și pentru viața politică sau socială.
În schimbul sumei plătite, casa de pariuri îmi oferă posibilitatea de a câștiga suma pariului înmulțită cu cursul respectiv, dar oferă și posibilitatea de a pierde. Este doar o formă pură de jocuri de noroc.

Riscul dă o doză mare de adrenalină, dar nu este recomandat pentru finanțele noastre. Este mai bine să pariați cu asigurare și atenție, dar pentru aceasta câștigați cel puțin sume mici decât să acționați agresiv, fără a lua în considerare riscul pierderii.

Desigur, acest sfat este pentru cei care încep doar jocul și caută informații despre cum să parieze pe casele de pariuri și ce tipărește meciurile de fotbal sau alte discipline și nu au fonduri semnificative pentru a începe.

Tot mai mulți oameni sunt interesați de pariurile de pariuri. Pentru ei sunt create ghiduri de pariuri, care sunt concepute pentru a le aduce mai aproape de această formă de câștiguri. Cel mai adesea, dorim să asimilăm cunoștințele cât mai curând posibil pentru a putea paria pe primul meci.

La întrebarea ” cum să pariați pe casele de pariuri?”ne așteptăm la un răspuns simplu. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult timp. Când vine vorba de subiect, persoana care are cu aceasta prima dată, va trebui să-și petreacă nu numai timp, dar, de asemenea, bani. Dar să începem cu elementele de bază și dacă merită să abordăm setul.

Și da, și nu. Trebuie să fim oameni foarte organizați pentru a putea câștiga sistematic pe ei. Desigur, ca majoritatea lucrărilor prin Internet, nu avem o plată de bază. Câștigurile de fapt depinde de noi. Putem câștiga literalmente 5 Zloți, dar ar putea fi 2000 sau chiar 30000 Zloți. Parierea la casele de pariuri este o modalitate dificilă de a face bani dacă ne gândim serios la asta. Vrem să ne salvăm pe noi înșine și pe familie cu acești bani. Psihicul de aici contează foarte mult.

Este demn de remarcat faptul că puțini se pot lăuda cu ceea ce câștigă cu adevărat. Și ne lipsește aici “experți” de la forumuri publice și discuții de pariuri. De fapt, dacă cineva câștigă din ea, atunci este puțin probabil ca cineva să se laude cu asta pe net. Cele mai dificile momente ne așteaptă de fapt la început, în timp ce căutăm doar informații despre cum să pariem pe casele de pariuri și ce sunt casele de pariuri. Lipsa de experiență,strategie și emoții incerte ne fac să pierdem bani.

 

Ghid de pariuri sportive: aici sunt unele dintre elementele de bază ale jocurilor de noroc pe sport

0
Ghid de pariuri sportive: aici sunt unele dintre elementele de bază ale jocurilor de noroc pe sport

Ghid de pariuri sportive: aici sunt unele dintre elementele de bază ale jocurilor de noroc pe sportÎn primul rând, asigurați — vă că știi ce faci-și cotele împotriva ta.

Șapte state din SUA oferă acum jocuri de noroc sportive juridice, și la fel de multe ca 30 mai mult va lua în considerare sărind la bord în 2019. Deci, aici sunt unele dintre elementele de bază — precum și unele mai multe aspecte ezoterice-de pariuri pe sport.

PONY UP

Cea mai mare diferență între plasarea casa de pariuri sportive din statistics.ro unui pariu legal de sport cu un cazinou sau racetrack sau afiliații lor online și plasarea unul cu un bookmaker ilegal sau “agent de pariuri” este că, cu pariuri legale, trebuie să pună banii proprii mai întâi. Agenții de pariuri ilegali vă vor lăsa să pariați pe credit, cel mai atrăgător aspect al afacerii lor ilicite și unul care se așteaptă să le permită să continue să opereze și, probabil, să prospere, în noua lume a pariurilor sportive.

Spune că vrei să pariezi 25 de dolari pe un meci de fotbal legal. Trebuie să-i dai vânzătorului geamului 25 de dolari și să primești un bilet care să-ți confirme pariul. În cele mai multe cazuri, dacă veți câștiga, veți primi înapoi miza inițială de 25 $plus câștigurile, care nu se va ridica exact la un alt 25 $din cauza …

DOBÂNDA.

Aceasta este vigoarea, cunoscută și sub numele de “vig” sau “juice” — partea de acțiune a agentului de pariuri. Oddsmakers încearcă să stabilească linii de pariuri cât mai precis posibil pentru a atrage o sumă egală pariată pe fiecare echipă implicată într-un anumit joc. Ei folosesc bani de la a pierde pariuri pentru a achita oameni care fac pariuri câștigătoare, păstrând în același timp un procent pentru ei înșiși. Acest procent variază, dar, de obicei, este în jurul valorii de 10 la sută, astfel încât un pariu de 25 dolari de succes ar câștiga un profit de 22.50 dolari.

CUM SĂ PARIEZI

CUM SĂ PARIEZIUna dintre cele mai populare moduri de a paria pe sport este prin răspândirea punct. Dacă Seattle Seahawks sunt favorizate de 4 puncte împotriva Minnesota Vikings, Seattle trebuie să câștige cu 5 pentru un Seahawks bettor pentru a câștiga pariul său. Susținătorii Minnesota ar câștiga dacă Vikingii câștiga, sau chiar dacă pierd atâta timp cât este de 3 puncte sau mai puțin. O marjă finală de exact 4 puncte pentru Seattle este considerată o împingere, ceea ce înseamnă că pariurile sunt rambursate.

Puteți face, de asemenea, un pariu linie de bani care nu implică o răspândire punct. În schimb, pur și simplu alegeți echipa care credeți că va câștiga. Oddsmakers a stabilit acest raport de bani bazat pe pariuri de 100$, în esență, spune jucătorilor cât de mult le-ar câștiga prin pariuri 100 $pe un underdog, sau cât de mult le-ar trebui pentru a pune până la a câștiga 100 $pe un favorit.

Pentru o echipă puternic favorizată, să spunem Boston Red Sox punând cel mai bun aruncător împotriva unui adversar slab cu un aruncător slab, care ar putea implica punerea la 350 $din banii proprii pentru a câștiga doar 100$, un pariu care ar fi listat în cărțile de sport ca minus-350. Big underdogs plăti bine, dar numai în cazul în care echipa câștigă jocul. Un pariu pe o echipă cu o linie de bani plus-410 ți-ar da un profit de 410 $pe un pariu de 100$.

O altă opțiune populară este peste / sub, De asemenea, cunoscut sub numele de total. Oddsmakers a stabilit un număr pentru numărul total de puncte marcate de ambele echipe combinate, să zicem 52,5 puncte între Chiefs și Raiders. Jucătorii pariază dacă scorul final combinat va depăși acest număr sau va scădea sub.

Teaser

TeaserNu-ți place numărul oferit de point spread sau over/under? Schimbă-l. Case de pariuri oferă posibilitatea de a crește sau diminua cotele, numite “teasing”, cu un anumit număr, de obicei, aproximativ 6 puncte, deși alte sume sunt disponibile. Acesta trebuie aplicat la pariurile combinate pe două sau mai multe jocuri, sau cel puțin două pariuri pe același joc. De exemplu, dacă New York Giants sunt favorizate de 3 puncte față de Washington Redskins, și Los Angeles Încărcătoare sunt favorizate peste Baltimore Ravens cu 2 puncte, un jucător folosind un 6-punctul teaser poate reduce linia de pe Giants joc pentru a avea Giganți ca un 3-litera underdog în loc de 3-litera preferat (3 puncte în loc de oferindu-3), și Încărcătoare ca un 4-litera underdog în loc de 2-litera preferat (noțiuni de bază 4 puncte în loc de oferindu-2). Liniile pot fi ajustate în sus sau în jos, și pot implica mai multe jocuri. Într-un singur joc, un parior poate coborî

Cele mai apreciate cluburi de fotbal

0
Cele mai apreciate cluburi de fotbal

Este una dintre dezbaterile eterne ale fotbalului spaniol. Cu rivalitatea dintre cele mai puternice două cluburi din Ligă, cu permisiunea lui Atletico de Madrid, oamenii s-au întrebat mereu care va fi cel mai urât și iubit club.O întrebare care a fost rezolvată printr-un studiu realizat de Statista European de Fotbal Benchmarck, date și statistici portal care analizează cinci mari ligi Europene de fotbal (Spania, Anglia, Italia, Germania și Franța).Conform acestui raport, cel mai iubit club din țara noastră este Madrid. Club blanco, cu un vot favorabil de 46% din respondenți, depășește Barcelona (36%) și Atlético (21%).

Ce cluburi de fotbal sunt cele mai iubite?Ce cluburi de fotbal sunt cele mai iubite?

Dimpotrivă, un alt club al Ligii Majore conduce un clasament pe care multe Echipe nu l-ar dori. FC Barcelona este cu 35% grupul spaniol care are mai mulți detractori și oameni care se simt animozitate. Azulgranas sunt urmate de Real Madrid (30%) și Girona (24%).După cum puteți vedea, atât Barcelona cât și Girona, ambele echipe catalane, completează podiumul celor mai detestate echipe din Spania. Un motiv care poate fi explicat prin faptul că două seturi au fost puternic legate în ultimii ani de mișcarea separatistă Catalană.

Printre alte curiozități care apar din raportul Statistei este că Betis este al doilea cel mai “captivant” club, El Rayo Vallecano este cel mai “familiar” și Athletic Bilbao este cel combinat cu cea mai “tradiție”.”În nici un caz, lasă-l să vină cu mine.”A fost primul lucru pe care Alfredo Santaelena, un istoric bun marcator din’ 91 finala Cupei și apoi antrenor de la Atletico ramură, a spus atunci când a văzut Thomas se joace cu Onoare divizia rojiblanco. Acesta este motivul pentru care nu sunt surprinși că astăzi Ghanaian merge la clasa de master de aparență. “Puteți vedea evoluția pe care o va avea de când a intrat în Academie. Chiar acum el este șeful echipei, Gabi de acum câțiva ani jucând înainte de linia de patru”, subliniază ultimul tehnician care a pariat pe talentul africanului înainte de Simeone a avut ochii pe el.”Cholo l-a aruncat rapid pentru că atunci când vezi un băiat cu această calitate, care este un portent și care pe partea de sus îmbunătățește tactic și crește, deoarece în cele din urmă poate ajunge doar până la elita”, el explică modul în care saltul său la disciplina echipei a avut loc, chiar dacă cessions la Majorca de Segunda și la Almería de Primera a constituit primele două etape.

Țări în care domnește fotbalul

“Thomas a fost foarte inteligent, a învățat repede și la acea vreme era deja unul dintre cei mai importanți jucători ai filialei”, își amintește despre anul care a fost suficient sub disciplina sa pentru moda 5 în Atletico și în Europa pentru a-și demonstra abilitățile în fotbalul profesionist.”Avea condiții tehnice și fizice foarte bune. S-a îmbunătățit mult în aspectul tactic pentru că acolo a venit cu cel mai mare deficit. Dar a fost impresionant. Și în afară de asta se putea vedea ce cap avea: cu picioarele pe pământ și lucrurile foarte clare. El a avut totul pentru a ajunge la elita,” Alfredo X-ray de prima amintire a lui Thomas.

Băiatul care a părăsit Ghana în adolescență fără măcar timp să-și avertizeze părinții și care a murit de frig când a pus primul picior în Madrid în căutarea visului de a deveni fotbalist este în prezent ghidul care marchează pasul ferm în noul Atlético. “Acum e jucătorul de referință al echipei. A crescut mult. Fizic este un portant, ocupă foarte bine spațiile, tactic este mult mai ordonat, este întotdeauna bine plasat și bine profilate cu mingea… Face un foarte mare și oferă un echilibru atletic vine foarte bine. Cu Koke și Saul alături, Centrul Taberei are multe garanții”, spune el. Alfredo.SI afară. ALEMÁN…Si în acel 12-13 ani, el nu a avut nici o îndoială-alinierea sa în filială au fost recitate ca “Thomas și 10 mai mult” -, Alfredo consideră că dungi asumat acest curs de către aspiranta minge de aur African au terminat rotunjirea la sutien roșu-alb.

Ce determină alegerea unui club de fotbal?

0
Ce determină alegerea unui club de fotbal?

Lista echipei feminine este deja aliniată cu cea a diferitelor echipe de bărbați din frescă care prezidează birourile de ce Sant Gabriel. “Merită să facă parte din tablou, trebuie să le oferim locul lor”, declară președintele clubului Gregorio Peralta, cunoscut sub numele de Gori. CE Sant Gabriel are în prezent aproximativ 160 de jucători în 12 echipe.”La început”, spune Gori, “părinții ne-au spus de îndată ce au ajuns cu fiicele lor:” ea vrea să joace fotbal, eu o aduc pentru a obține această idee din capul ei. Acum vin și cer burse și lucruri pentru că știu tot ce le pot aduce.”Fotbalul feminin de la ce Sant Gabriel a început între 1998 și 1999. “Am căzut cu băieții, dar avem nevoie pentru a dedica noi înșine pentru fete, așa că am început o recrutare sarcină în stradă”, a spus fostul antrenor de club Manolo Ara, convins că sarcina de convingere a fost la fel de important ca sprijinul economic a primit de la omul de afaceri Joan Llandrich: “el a fost cel care a pus pariu pentru femei de Fotbal posibil.”Catalonia conduce “boom” – ul fotbalului feminin spaniol, spre o altă dimensiune. Catalonia conduce ‘boom’ – ul ‘ femeninoVicky Losada football:” când eram mic, era ridicol să mă gândesc să joc într-o ligă a Campionilor.”

Fotbal printre femeiFotbal printre femei

Potrivit datelor de la Consejo Superior de Deportes, în 2018 Catalonia acordat 12,925 licențe de fotbal de femei, un număr care a depășit Țara Bascilor-11,050-, Galicia-6,830-, Andaluzia-6.800 de – și Madrid-5,740-, comunitățile cu cele mai multe jetoane. În plus, datele din catalană Federația de Fotbal (FCF) spun că, în prezent, există 14 de sex feminin categoriile și numărul de Federalizate jucători a fost în creștere: dacă în sezonul 2015-2016 au fost 7,617, numărul de sezonul trecut (2017-2018) a ajuns la 8,115. Au crescut relativ licențele de jucători și a schimbat mentalitatea și atitudinea Cluburilor.

Pentru Lauren Florido, responsabilă de echipele feminine ale Espanyol, sprijinul mass-mediei în creștere a fost esențial în menținerea femeilor tinere care nu se tem să-și arate interesul față de fotbal. “Fetele își dau seama că companiile, cluburile, oamenii investesc în fotbalul feminin.”Numărul de Jetoane din Espanyol depășește 140 și echipele sunt deja opt. Florido anunță că “interesul este în creștere” și că atenția acordată evenimentelor precum Cupa Mondială sunt piloni pentru creșterea motivației. “Toți cei care joacă fotbal vor să ajungă acolo, la echipa națională”, a declarat Ara, fost antrenor principal al CE Sant Gabriel.

Spania, după Canada în 2015, a jucat al doilea său Cupa Mondială în Franța 2019 și a reușit pentru prima dată să se califice pentru a opta finală. Deși Statele Unite au ajuns în speranța de a obține titlul, performanța femeilor selectate a fost remarcabilă. La aceste întâlniri au fost șapte selectat catalană Marta Torrejón, Marta Corredera, Alexia Putellas, Vicky Losada, Aitana Bonmatí, Andrea Pereira și Leila Ouahabi.Pe de altă parte, sosirea sponsorizării Iberdrola La Liga Femeilor-acum Liga Iberdrola – în 2016, a însemnat o injecție economică importantă pentru fotbalul feminin. La fel de bine ca sponsorizare de la Queen ‘ s Cup, acest eveniment a ajuns, de asemenea, un număr record în prezență-60,739 spectatori la Madrid și Barcelona, Athletic meci-la fel de bine ca spectatori, la finala Cupei rupt audiență record la o femei e meci de fotbal-mai mult de 1.600.000 de spectatori-o cifră care a fost ulterior depășit în Cupa Mondială. Meciurile de selecție au avut în medie 892.000 de telespectatori.

Cluburi de fotbal pentru femei

Alba Sánchez apără scopul echipei A din ce Sant Gabriel și antrenează echipa alevín din același club. “Aș fi vrut să am șansa pe care o au fetițele astea.”El adaugă:” astăzi sunt foarte motivați; ceea ce vor este să se joace și să învețe.”Sanchez apreciază foarte mult sprijinul primit de fotbalul feminin:” în Spania, au rupt chiar și un record de prezență la stadioane, “remarci,”dar avem nevoie de această investiție pentru a fi un partener la bărbații de fotbal, deoarece în termeni egali cu oamenii pe care le place și ar dori să vadă mai mult”.Numărul de autocare înregistrate în Federația catalană este acum 408 și arbitrii 108. În sezonul 2018-2019 numărul total de licențe în Catalonia-Fotbal, Sala de fotbal, arbitri, antrenori, asistenți, delegați, medici – este de 12,547, 10% mai mult decât în sezonul precedent.

“Trebuie să-i încurajeze să fie femei, dar ceea ce contează cu adevărat este că ei știu și transmite cunoștințe cu pasiune,” Florido Apostila. Cel mai satisfăcător lucru, Matiza Sanchez, e să vezi cum se joacă fetele pe care le-ai antrenat odată cu tine.”Liga Iberdrola a făcut un pariu foarte semnificativ, atât de mult încât 20 de femei au fost responsabile de rularea turneului.Deși fotbalul feminin încă mai are un mod de a merge, motivația fetelor este cea care acționează ca o forță motrice. Scopul este de a atinge cât mai mulți practicanți posibil și, de asemenea, Excelență. În acest an FC Barcelona, champion League, a devenit prima echipă spaniolă care a jucat într-o finală a Cupei Europei. O altă referință pentru o minge de fotbal și un sport feminin în plină floare.

Cine sunt cei mai buni jucători din lume?

0
Cine sunt cei mai buni jucători din lume?

Dacă cineva îi place fotbalul, indiferent de tip și grad, există unele repetitive de subiecte, de la care nu pot fi evitate, dacă vine vorba de păstrarea, cel puțin, oricând în viață, discuții serioase, de la aceste ore viu de vot cu prietenii și familia: cine este cel mai bun jucator din lume? Întrebarea este la fel de simplă ca și interpretarea a mii de moduri diferite și convenabilă. Pentru că dacă la ceva fotbalul generează atât de multă pasiune în toate părțile lumii, este pentru că găzduiește toate gusturile, opiniile și problemele posibile.

Da, este cel mai bun jucător din lume, pentru unii, poate cel mai talentat din punct de vedere tehnic; pentru alții, cel care a marcat cele mai multe titluri. Și pentru cele mai analitice, un amestec de multe variabile, cum ar fi tehnica, calitățile de conducere, performanța stabilă, și, desigur, succesele colectate. Aproape fiecare Amator are propriile standarde de conducere pentru a decide. Și întrebarea devine și mai interesantă atunci când, ridicând întrebarea de la “cel mai bun jucător din lume” din cele mai bune din istorie, începem să creăm liste de trei, cinci sau zece dintre cele mai bune. – Ei bine, candidații nu se potrivesc!

Cei mai buni portariCei mai buni portari

Putem merge chiar mai departe în această dorință a marilor zei de fotbal. Dacă este o recompensă pe care fiecare jucător de fotbal dorește să o câștige, este o minge de aur. La Sportium, vă oferim posibilitatea de a paria pe favorite în dezbaterea perpetuă despre mingea de aur.Favorite Golden Ball: aflați înainte de a paria pe favorite.

Prin urmare, în Sportium, în cazul în care în cadrul pariuri pe fotbal, avem, de asemenea, rate la balonul de Aur sau The Best ca premii cel mai bun jucător din lume, ne-am decis pentru a crea propriul lista cu cei mai buni jucători ai lumii și istoriei.

Dacă vă place fotbalul înainte de a vă conecta la lista noastră de jucători de top din lume la nivel istoric, vă recomandăm să profitați de bonusul de bun venit și să vă înscrieți pentru Sportium. Dacă nu știți Sportium, vă vom explica de ce este unul dintre cele mai bune case de pariuri din țară. Odată ce ați făcut primul depozit, dublați automat acest depozit la 100€. Această nuanță este importantă: auto. Fără capcane, fără carton. Introduceți 20€, vă oferim 20 de euro de pariuri gratuite. Profitați de ocazie.

În astfel de clasamente istorice, cel mai faimos fotbalist brazilian din istorie este aproape întotdeauna pe primul loc. Edson Arantes do Nascimento ( 23 octombrie 1940) este o legendă vie nu numai despre fotbal, ci și despre sport și una dintre cele mai cunoscute icoane de fotbal din țară. FIFA este cel mai bun jucător de fotbal din secolul XX, el a dezvoltat practic întreaga sa carieră în Santos, un club care a dus la realizarea faima lumii între 1957 și 1974. În acest moment, a câștigat peste 20 de titluri naționale și internaționale, precum și 3 Cupe Mondiale în 1958, 1962 și 1970.

Ce determină alegerea clubului?

Sau Ray, după cum se știe, în întreaga lume, sa remarcat prin manifestarea sa fizică, calitatea și simțul mirosului portarului. El a fost capabil de a obține mai mult de 1200 de piese într-o cursă plină de succese, și a fost interesant faptul că nu a îndrăznit pe o aventură pentru a juca într-un club european mare, în ciuda multe oferte care au fost. În schimb, sa întors la fotbal în 1975, după ce a plecat pentru prima dată cu un an mai devreme și a atârnat pantofii după trei sezoane în New York în spațiu în 1977. Până atunci, avea 37 de ani. El nu a câștigat niciodată o minge de aur, care în 2007 a fost premiată doar jucătorilor care fac parte din clubul european, dar în 2014, FIFA ia înmânat o minge de aur de onoare pentru toate realizările sale.

Acesta din urmă vine de la cei din spatele a patru mari jucători de fotbal din istorie, iar pentru mulți-cel mai bun dintre toate talentele. Vorbesc despre Maradona vorbesc despre o persoană pentru care practic nu au existat jocuri. Viața sa socială neliniștită și crudă, mai ales după pensionare în 1997, contrastează cu a face pe teren, în cazul în care, pentru mulți, nu a învins încă pe nimeni.

Și, probabil, în ceea ce privește titlurile, palmares de Maradona este unul dintre cei mai puțin câștigători în comparație cu alte vedete mari din istoria fotbalului. Fără îndoială, Campionatul mondial, care a câștigat în Mexic, în 1986, este și va fi întotdeauna cea mai mare realizare în premier league, în care a explodat și a devenit o legendă, cu 5 goluri și 5 alte unelte în șapte meciuri. Pe o bază de club, cele mai mari succese au fost realizate în Napoli, ajungând la două titluri din seria A și Cupa UEFA.