Ghid de pariuri sportive: aici sunt unele dintre elementele de bază ale jocurilor de noroc pe sportÎn primul rând, asigurați — vă că știi ce faci-și cotele împotriva ta.

Șapte state din SUA oferă acum jocuri de noroc sportive juridice, și la fel de multe ca 30 mai mult va lua în considerare sărind la bord în 2019. Deci, aici sunt unele dintre elementele de bază — precum și unele mai multe aspecte ezoterice-de pariuri pe sport.

PONY UP

Cea mai mare diferență între plasarea casa de pariuri sportive din statistics.ro unui pariu legal de sport cu un cazinou sau racetrack sau afiliații lor online și plasarea unul cu un bookmaker ilegal sau “agent de pariuri” este că, cu pariuri legale, trebuie să pună banii proprii mai întâi. Agenții de pariuri ilegali vă vor lăsa să pariați pe credit, cel mai atrăgător aspect al afacerii lor ilicite și unul care se așteaptă să le permită să continue să opereze și, probabil, să prospere, în noua lume a pariurilor sportive.

Spune că vrei să pariezi 25 de dolari pe un meci de fotbal legal. Trebuie să-i dai vânzătorului geamului 25 de dolari și să primești un bilet care să-ți confirme pariul. În cele mai multe cazuri, dacă veți câștiga, veți primi înapoi miza inițială de 25 $plus câștigurile, care nu se va ridica exact la un alt 25 $din cauza …

DOBÂNDA.

Aceasta este vigoarea, cunoscută și sub numele de “vig” sau “juice” — partea de acțiune a agentului de pariuri. Oddsmakers încearcă să stabilească linii de pariuri cât mai precis posibil pentru a atrage o sumă egală pariată pe fiecare echipă implicată într-un anumit joc. Ei folosesc bani de la a pierde pariuri pentru a achita oameni care fac pariuri câștigătoare, păstrând în același timp un procent pentru ei înșiși. Acest procent variază, dar, de obicei, este în jurul valorii de 10 la sută, astfel încât un pariu de 25 dolari de succes ar câștiga un profit de 22.50 dolari.

CUM SĂ PARIEZI

CUM SĂ PARIEZIUna dintre cele mai populare moduri de a paria pe sport este prin răspândirea punct. Dacă Seattle Seahawks sunt favorizate de 4 puncte împotriva Minnesota Vikings, Seattle trebuie să câștige cu 5 pentru un Seahawks bettor pentru a câștiga pariul său. Susținătorii Minnesota ar câștiga dacă Vikingii câștiga, sau chiar dacă pierd atâta timp cât este de 3 puncte sau mai puțin. O marjă finală de exact 4 puncte pentru Seattle este considerată o împingere, ceea ce înseamnă că pariurile sunt rambursate.

Puteți face, de asemenea, un pariu linie de bani care nu implică o răspândire punct. În schimb, pur și simplu alegeți echipa care credeți că va câștiga. Oddsmakers a stabilit acest raport de bani bazat pe pariuri de 100$, în esență, spune jucătorilor cât de mult le-ar câștiga prin pariuri 100 $pe un underdog, sau cât de mult le-ar trebui pentru a pune până la a câștiga 100 $pe un favorit.

Pentru o echipă puternic favorizată, să spunem Boston Red Sox punând cel mai bun aruncător împotriva unui adversar slab cu un aruncător slab, care ar putea implica punerea la 350 $din banii proprii pentru a câștiga doar 100$, un pariu care ar fi listat în cărțile de sport ca minus-350. Big underdogs plăti bine, dar numai în cazul în care echipa câștigă jocul. Un pariu pe o echipă cu o linie de bani plus-410 ți-ar da un profit de 410 $pe un pariu de 100$.

O altă opțiune populară este peste / sub, De asemenea, cunoscut sub numele de total. Oddsmakers a stabilit un număr pentru numărul total de puncte marcate de ambele echipe combinate, să zicem 52,5 puncte între Chiefs și Raiders. Jucătorii pariază dacă scorul final combinat va depăși acest număr sau va scădea sub.

Teaser

TeaserNu-ți place numărul oferit de point spread sau over/under? Schimbă-l. Case de pariuri oferă posibilitatea de a crește sau diminua cotele, numite “teasing”, cu un anumit număr, de obicei, aproximativ 6 puncte, deși alte sume sunt disponibile. Acesta trebuie aplicat la pariurile combinate pe două sau mai multe jocuri, sau cel puțin două pariuri pe același joc. De exemplu, dacă New York Giants sunt favorizate de 3 puncte față de Washington Redskins, și Los Angeles Încărcătoare sunt favorizate peste Baltimore Ravens cu 2 puncte, un jucător folosind un 6-punctul teaser poate reduce linia de pe Giants joc pentru a avea Giganți ca un 3-litera underdog în loc de 3-litera preferat (3 puncte în loc de oferindu-3), și Încărcătoare ca un 4-litera underdog în loc de 2-litera preferat (noțiuni de bază 4 puncte în loc de oferindu-2). Liniile pot fi ajustate în sus sau în jos, și pot implica mai multe jocuri. Într-un singur joc, un parior poate coborî

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here